Make your own free website on Tripod.com

contacts   links   site map

Bosnian Translation, Editing & Proofreading Services

*THIS IS A FREELANCER'S WEB PRESENTATION!*

English into Bosnian, Croatian, Serbian and Serbo-Croatian languages

 

 

 

Contact us!

 

Translation Samples - Immigration

КАНАДСКА АМБАСАДА

СЕКЦИЈА ВИЗА

Лаурензерберг 2

А-1010 БЕЧ, датум

Досије: тастатура

Поштовани Господине/Госпођо:

Захваљујемо на вашем упиту везано за уселење у Канаду као избеглица по конвенцији која тражи уселење или као члан хуманитарне класе. Приложено су информације, формулари пријаве и упутства како да доставите вашу пријаву.

Формулари укључују:

§       Пријава за стални боравак у Канади (ИММ8); Ви и сваки члан ваше породице који вас прате, старости од 18 година и више, морате попунити по један примерак ових формулара,

§       Породично стабло (Табела А),

§       Имиграциони упитник,

§       Упитник који треба да попуне сви мушкарци старости између 21 и 65 година.

Молимо да у потпуности одговорите на сва питања те да наведете што више додатних информација и докумената. Информације које дате морају омогућити канадском службенику за визе да оцени да ли испуњавате услове за избеглицу по конвенцији која тражи уселење или да ли испуњавате услове хуманитарне класе.

Услови су дати ниже. Ако верујете да испуњавате услове као избеглица по конвенцији која тражи усељење или као члан класе изворних земаља, требате доставити што је могуће више података везано за ваше образовање, вештине и радно искуство, укључујући и то чиме се тренутно бавите да зарадите за живот. Све то ће помоћи службенику за визе да оцени ваше могућности за смештај у Канади, као што се то тражи прописима.

   

 

home rates  |  references  |  resume  |  translation samples  |  terms help  |  ToS

© BOSLang 2004. All rights reserved.