Make your own free website on Tripod.com

contacts   links   site map

Bosnian Translation, Editing & Proofreading Services

*THIS IS A FREELANCER'S WEB PRESENTATION!*

English into Bosnian, Croatian, Serbian and Serbo-Croatian languages

 

 

 

Contact us!

 

Translation Samples - General

Dobro došli u XY!

 

Zadovoljstvo nam je što ste se pridružili našoj rastućoj organizaciji. Naša filozofija je da smo svi mi članovi tima koji uspješno remontuje važne proizvode transportne industrije na tržištu Sjeverne Amerike. Vi i vaše radne kolege ste najvažniji element našeg uspjeha i to Vas čini veoma važnim za nas.

 

Vjerujemo da je direktna i otvorena komunikacija ključ uspjeha u današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju. Naš cilj je radna sredina u kojoj svako osjeća da su on ili ona važan dio XY, te da se rukovodstvo i radne kolege prema njima odnose dostojanstveno i sa poštovanjem.

 

Mi smo integrisana radna cjelina u kojoj svi zajedno radimo na ostvarenju poslovnog cilja. Radni zadatci će varirati tokom napredovanja ka zajedničkom cilju - proizvodnji najboljeg proizvoda na najefikasniji mogući način. Znamo da će nam ovakav pristup pomoći u uspješnom nastupu na našim tržištima.

 

XY pored konkurentne strukture plata i izvrsnih beneficija, svakoga ljeta organizuje i porodične izlete. Želimo da se kod nas osjećate sretno i zadovoljno. Slobodno se obratite vašem rukovodiocu ili bilo kome iz rukovodstva po bilo kojem pitanju.

 

Još jednom, dobro došli u naš tim.

 

 

Pa.. Wost.....

 

Potpredsjednik Tehničkog Sektora

XY

 

 

home rates references  |  resume  |  translation samples  |  terms help  |  ToS

© BOSLang 2004. All rights reserved.